ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ


Στο Chic Nails, στη Θεσσαλονίκη, φροντίζουμε για την περιποίησή σας από την κορυφή έως τα νύχια. Εκτός από μανικιούρ - πεντικιούρ, εφαρμόζουμε αποτρίχωση με κερί σε χέρια, πόδια, μπικίνι και κοιλιά, αλλά και στο πρόσωπο. Η αποτρίχωση με κερί προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν για περισσότερες από τρεις εβδομάδες, ενώ αποδυναμώνουν το θύλακα της τρίχας, με αποτέλεσμα οι τρίχες να βγαίνουν πολύ πιο αραιά.

Επισκεφθείτε μας, επίσης, για να δώσουμε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας. Κάθε επίσκεψη στο Chic Nails αποτελεί ένα υπέροχο δώρο ομορφιάς στον εαυτό σας!
image-147573-apotrixosi.jpg?1434636570138

Αποτρίχωση με κερί


Όλοι αγαπάμε το συναίσθημα ενός βελούδινου και απαλού δέρματος. Η αποτρίχωση με ζεστό ή κρύο κερί είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους, καθώς είναι εύκολη, οικονομική, ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία. Κύρια προτερήματά της είναι ότι αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα και έτσι οι τρίχες αργούν να «ξαναβλαστήσουν». γιατί πρέπει να φτάσουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας για να προσεχθούν. Οπότε, έχουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα!

image-147573-apotrixosi.jpg?1434636570138

Φρύδια


Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ένα από τα πιο βασικά tips ομορφιάς και χρήσιμα κόλπα στο μακιγιάζ. Πρέπει να είναι έτσι σχηματισμένα, ώστε ν’ ακολουθούν το φυσικό σχήμα του ματιού τονίζοντάς το!


Βλεφαρίδες extension


 
Το σαγηνευτικό βλέμμα που μαγνητίζει αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας, όσο αφορά την ομορφιά. Οι βλεφαρίδες είναι αυτές που έχουν κύριο λόγο ευθύνη σε αυτό, γι’ αυτό πρέπει να είναι πλούσιες και μακριές.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ για Φρύδια και ΧείληΜέσα από την τέχνη του ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορείτε πλέον να σηκώνεστε το πρωί από το κρεβάτι με τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια και υπέροχα ελκυστικά χείλη.

Photos